This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Tuesday, December 14, 2010

Berjalan-Jalan Di Kala Malam!!

Cerita malam minggu yang menggembirakan hati semua orang.. Malam nie cek nak habaq p kat hampa semua keluarga cek nie memang pakat2 suka amek gmbar.. Turun dari Abah, Mama, Akak, Saye then p kat Adex saye.. Kalau pergi mane2 mesti amek gmbar.. Terjadi lah sebuah kisah Berjalan Dikala Malam nie.. Huhuhu!! Malam minggu nie kitorg plan nak lepak kat Pahlawan Walk & Eye On Melaka., to semua adalah tempat2 yang boleh have fun & shopping.. Melake nie kecik jew to sebab semue tempat dekat2 jew.. Park car kat somewhere then dah boleh jalan sampai tak ingat parking kete.. Hahaha!! Cause berjalan & shopping tak ingat dunia.. Ade banyak lagi tempat di Melaka nie yang best then yang pernah kitorg pergi nanty saye cerita lagi yer pasal tempat laen pulak.. Di bawah nie ade lah berapa gambar yang sempat kitorg snap.. 
Enjoy watching it yeah!!


Ini permandangan sungai melaka yang di kata kan sungguh bersih hakikat
 nyer memang bersih tapi sikit berbau lah.. Huhuhu!!


Nampak boat to?? To lah boat yang akan bawa korg semua round2 sungai
melaka yang bersisikan lukisan di bangunan lame yang bermotifkan sejarah melaka..


Ini pulak yang dinamakan Eye On Melaka.. Kat sini ada macam2 pemainan yang best..
Luar to pulaka ade lah sikit uptown untuk jalan2..


Tempat nie sungguh indah di kala malam.. Kalau lah siang abis kantoi semue.. ahahaha!!
tapi tempat nie memang the best lah.. boleh lepak2..


Kami lah wira!! Model yang suke snap gambar sendiri.. Huhuhu!!



Lepak2 di tepi sungai sambil di hibur kan dengan muzik2 terkini..



All the girl u must smile always..



Adik beradik ku yang sewel & mereng..



Berlatar belakangkan pemandangan melaka di waktu malam..



Angah yang sibuk membeli belah.. huhuhu!! enjoy watching..


Kami lah wanita bergaya!!





0 comments:

Post a Comment