This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Thursday, December 30, 2010

Kembali Pulang Ke Pulau Pinang!!

Hai Morning  To All My Lovely Buddies.. Pagi yang indah ini saye nak bercerita or berceloteh lagi kali nie mengenai oh oh balik kampung.. Saya seperti yang sesetengah or sedikit yang tahu pasal saye, saye adalah budak baru habis SPM!! So now my time to enjoy frist, kalau stay melaka saye dapat kawan2 tapi kalau saye balik kampung saye akan dapat bersama buah hati and my big family.. OMG!! Macam mana nak wat keputusan nie?? Tanye mama, abah and my soul lah.. Terjadi lah dialog di bawah..

Najihah: Mama nak balik melaka or just stay here??
Mama: Stay melaka lah nanti boleh tolong mama..

Najihah: Saya should stay or balik kmpung??
Abah: Balik lah kampung dengan syarat awak jage nenek yer..

Najihah: Sayang, macam mane nie?? Nak stay or balik kmpung??
My Soul: Balik lah honey boleh hangout together..

So dengan keadaan yang waras dan hati yang senang saye pon ambil keputusan balik lah kumpung halaman.. Huhuhu!! Mase kat kampung macam2 acticity dapat kami jalankan bersama macam pergi berkelah kat pantai dan laen2.. Huhuhu!! Bawah nie ade lah sikit gmbar yang sempat di ambil.. Time kat pantai to budak2 to sempat buat kek pasir sempena birthday saye yang ke 17.. Oh god!! Memang terharu sangat2 and best jugak ade sepupu yang kecik2 nie..





















Thanks to everybody yang follow my blog.. Walau pon xbest sangat tapi okey lah kan?? Hahaha!!

0 comments:

Post a Comment