This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Tuesday, December 14, 2010

My Heart, My Soul & My Everything!!

Hello every body!! Dah habis cerita about My Happy Family & My Friends now nak story2 pasal seseorang yang dah curi hati saye selama nie.. Opss!! Ayat terlebih suda..  huhuhu!! Saye dan die kenal melalui care misscall2, kate die no phone saye dikasi oleh seorang akak yang bergelar akak angkat.. Sedangkan akak to pon tak kenal die dan akak to pon saye tak kenal.. Pelik kn?? Tapi dari akak to lah saye mendapat kebahagian kalau boleh saye nak jumpe sangat akak to nak peluk2 die sebab die dah jumpe kan dengan seorang putera yang menakluki hati saye.. Poyo jugak saye nie kadang2 tapi xdew lah minah jiwang.. Dari situ kitorang kenal dan mengenal hati masing2.. Sweet x?? Hahaha!! Hubungan kami menjadi lebih rapat dengan ada nyew perangai & attitude yang same.. Bukan nak keret lah kan tapi to lah hakikat nyew.. Name die Muhd Izzat Bin Subri.. Tinggal di Pulau Pinang.. Perhubungan kami di kenali sebagai cinta jarak jauh.. Yelah, sebab saye stay Melaka then die lak stay Peneng.. Ramai orang sekeliling saye cakap kalau dok jauh2 mesti tak boleh percaye.. Masalah nyer sape suruh caye laki abis?? Memang betul to saye pon tak xdew lah caye sangat kat si Hang Tuah ni.. Huhuhu!! Tapi saye tak pernah menuduh die sebarangan melainkan saye ade bukti.. Pernah lah jugak gaduh, saye tak pernah lagi dengar ade couple yang bahagie & happy selalu.. Mesti ade KETAWE & AIRMATA itu baru lah dikatakan PERCINTAAN..





Ops!! Gambar ini dulu2!!







Setiap couple mesti ade name couple kn?? Same lah dengan saye.. ade jugak taw name kami EIZZJIEHA.. Tak de lah best macam name orang lain.. Setakat nie saye bahagie dengan die n nak die jew.. Tapi to semua ape yang kite plan kn?? yang menentukn nyer adalah Tuhan Yang Maha Esa.. Doa2kan lah supaya saye dan die kekal selamenya.. Thanks coz follow my story.. chill~

0 comments:

Post a Comment