This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Tuesday, December 14, 2010

Putuslah Persahabatan Ku!!

Hari nie saye nak bercerita lagi lah.. nak kenang masa lalu bersame kawan baek tapi sekarang tak lagi lah.. sebab tercetus nyer satu pergaduhan antara kami.. pergaduhan nie berlaku pada 15-8-2010!! dalam tengah2 puase to boleh lak nak gduh2.. pergaduh nie bermula dari si dia lah.. yang saje2 nak tuduh saye delete or deactive kan die punye facebook.. ade ke patot padahal saye tak ade password die lansung.. bonggek kn?? hahahaha.. sebenar nyer lucu bile ingatkan balik tak sangke ade jugak budak macam to.. nak gaduh2 sebab bende bodoh.. hahahaha!! ape nak buat bende dah terjadi.. saye ade prinsip dalam hidup iaitu kawan bukan 1 then kalau saye tak ade kawan saye tak akan mati lawh we!! bonggek2 jew korang lah.. 




masa nie okey lagi sebab to boleh tangkap gambar same2.. mase kitorang still friend semua nyer happy jew.. xpenah nak gaduh2 macam sekarang nie.. selalu keluar pergi town same2, lepak mamak same2 tapi sekarang semua to tinggal kenangan.. ingat aq sedeh ke?? tak ade makne nyer.. aq lagi suke dah xkwan ngan diowg due orang to.. hidup aq jadi aman lepas to.. yang tak boleh belah to gaduh same kelas.. walaupon dah tak kawan tapi tiap2 hari kene hadap muke die.. tapi tak ape to semua bukan masalah bagi aq.. sekarang aq lagi happy ade kawan2 yang understanding, cool, abd chill always..



nie lah orang2 yang aq maksud kan dari tadi.. kawan yang paling due muka, kawan yang makan kawan, cakap tak serupa bikin.. ini lah orang itu.. nak kate bodoh to xlah sbab stand di kelas ang pandai.. aq nak nasihat kan lah.. kalau berkawan kene berpilih sikit.. jangan terlalu percayakn kawan kerana belum tentu kawan to boleh dipercayai.. ingat lah to.. sekarang dah tak ade istilah kawan baek dalam hidup aq dan geng broken head!! go go go..


ok lah sampai sini jew aq nak cite pasal diowg nie.. lagi pun buat ape cite pasal diowg lame2 tak ade faedah pon.. hahahaha.. cool kan.. bubyee.. enjoy reading!!

0 comments:

Post a Comment