This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Friday, January 28, 2011

Minum Petang Buatan Sendiri!!

Selamat Petang Semue!! 
aq nk cerita pasal petang yang bowink ohh gosh.. 
tak tahu nak buat ape lagi..
then datang lah idea yang macam2..
nak masak lah, nak kuar lepak lah..
lepas je pikir masak2 then terhasil lah minum petang besame keluarga..
mule2 nak masak lasagna tapi tak jadi sebab takde bahan2 nyew..
pikir nak masak bende yang mudah dan cepat.. 
so terjadi lah Kek Cokelat, Air Kopi Kapal Api.. 
hahahaha!! itu saja yang mudah dan mampu aq nak buat sangat lazat ooii..
wah!! puji diri sendiri nie ye lah sape nak ngaku kalau ape yang die masak to xsedap..
tapi memang betul kek aq sangat sedap dan melekat..
please dont try at home yeah!!
nnty mama korg mara aku sbb ajar korang bukan2..
chill lah wei aq dh tak tahu nak merepet ape lagi nie..
maklum lah nak kasi penuh page niey.. hahahaa!!
senang jew kalau nak kasi penuh..
korang merepet lah sampai orang ramai baling batu..
Selamat Tonton.com!!

tapi lepas aku pikirkan balik wat pe nak updates blog everyday kn??
kak Fatin Liyana, Maria Elena pon xupdates slalu..
just kalau ade event jew update..
so aku nak mule kan sesi delete post yang bonggok2 time bowink..
aku jeles lah tenggok blog orang laen comel..
macam mane nak wat kasi comel jugak blog aku niey??
saba.. lame2 comel lah kn??
hihihihii.. bobot cool lah sabar..
saje nak musahabah kan diri yang selalu obses niey..


0 comments:

Post a Comment