This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Saturday, January 1, 2011

New Year & New Target In 2011!!




Dah terlalu banyak cerita sampai lupe nak cerita tentang tahun baru.. Kali nie baru nak cerita pasal tahun baru walaupon tak kuar pergi sambut mane2 tapi dari rumah dah boleh tenggok macam2 bentuk dan warna-warni bunga api yang cantik2 belaka.. Bunyi yang sangat kuat dah cukup buat kami rase gembira di rumah tanpa hangout buang masa.. Hahaha!!


Tahun baru kali nie semestinya fizikal & mental nak yang baru jugak so, kalau nak semua yang baru kene banyak lah azam kan?? Then, semalam dah siap2 buat list azam tahun baru 2011 yang kene target sampai dapat kalau tak dapat kene tunda tahun baru lagi.. Tapi insyaallah mesti target nyer sebab tak pernah azam tak tercapai.. Nak tahu ape azam saye tahun 2011 nie?? ok i will tell u all.. Azam2 saye ialah:-


♥ nak berubah menjadi anak, bangsa dan warganegara yang berjaya

♥ ingin memiliki smartphone blackberry or iphone4G

♥ memperbaiki hubungan saye dan si dia

♥ menjaga dan berbakti pada parent

♥ mengumpul duet untuk masa depan



Insyaallah dengan izin tuhan azam2 saye ini akan tercapai.. Amin.. Thanks..

3 comments: