This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Thursday, January 13, 2011

Party Mati Lemas!!

Hellow3!! DJ Jieha in the house.. ohh lame sungguh yer aq dah tak menconteng blog nie dan aq tak kepoh2 di sini.. hahaha!! balik jew melaka dari cuti2 kat kampung halaman terus senyap.. kawan pon tak ajak hangout tapi kalau ade event pon aq dipenjarakan sebab aq di tugaskan menjadi driver bus scolah.. how dare u!! hahaha!! tapi to lah hakikat nyer budak abis scolah macam aq nie.. bangun tidow sidai baju di ampaian, kemas umah, masak then tengah hari jew start moto amek adex kesayangan aq di scolah.. mule2 plan macam nk stay je kmpung sebab nak bersame tersayang tapi hasrat itu di cantas oleh parent ku.. wah!! ayat nak baku kan whatever lah.. my parent dh plan kan yang terbaik buat aq.. plan diowg nak kasi aq masa di rumah, amek lesen kat driving school, pergi khusus computer, class english then khusus kawin opsz!! terlebih suda.. hahaha!! sebab plan2 to lah saye dah tak dapat nak nk hangout dengan my freaking beauty friends.. malam to aq on9 facebook tibe ade 5 event salah satu macam menarik hatiku.. hahaha!! event to invite aq pergi mandi manda bersama teman lama.. aq pon ape lagi ambil peluang to call mama say nak join on saturday then mama pon say OK!! So, aq pon join lah memamg cool than party lompat2 dengan kawan.. Wonderland Melaka nie is better then Desa Water Park kot cause game kat sito lagi mencabar.. Hahaha!! Macam biase lah bawah nie ade gambar yang sempat aq snap or pekerja kat sito.. Sowie lah kali nie aq tak berhijjap aq rase macam orang bodo jew mandi pakai tudung cause same je pakai tudung tapi baju ko melekat kat tubuh badan so same je macam ko bogel.. tak payah la nk poyo2 pakai tudung time swimming yeah!!

!!bersemangat nak terjun!!




Kami Lepasan SPM!


Erna & Jieha!!


~Always be together~


~mescot yg best cool~


~free style girls~


~bermandi-manda sampai itam~


~yang kembang itu Najihah~


~best wow~


~Kami 5 sekawan~


!perut ku yang gemuk!


~aku yang teratas~


~mescot niey yang paling cute~


!kesakitan idung masok air daa!


0 comments:

Post a Comment