This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Tuesday, January 11, 2011

Pusing-Pusing Tempat Lepak Ku!!

Lepas jer aq ngupat diowg terus diowg ajak aq keluar lepak2.. Hahaha!! Tahu korang takot tenggok aq majok kan?? Tempat kitowg lepak macam biase la kan Dataran Pahlawan cause melaka dah tak de lagi tempat yang best to shopping n everthing.. Tapi ade satu baru opening baru2 nie tapi aq and my brokenhead belum rasmi lagi tempat to maybe nanti lah to sebab semue nyer sibuk dengan keje.. Aq dah malas nak cite banyak2 nanti kowg bowink sebab aq nie tak reti nk reka cite.. Hahaha!! Tengok jer lah gambar niey yer..


azza, nani, ezaty!!


terhimpit zaty 3 debab!!


lepak2 sambil minum Cool Blog!!


Love my friends!!









0 comments:

Post a Comment