This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Thursday, January 13, 2011

Time For Car License!!



Hai semue hari nie aku nak cerita kat kamu semua yang aku dah amek lesen kete!! Wah keret lak aku kan?? Tapi...ade aku kesah?? Hahaha!! Bangun pagi2 terus pergi cepat2 sebab nak tunggu angka giliran takot terlepas poyo kan  budak niey?? Hahaha!! Berlagak, keret, bajet tahu bawak kete sampai je muke nak ketat kan berlagak "pro" lah to.. Tapi hakikat nyer aku niey pegang streng pon cuak!! Hahaha!! Cikgu aku tadi name die Puan Hayati, ehh die sangat cool tak kan takot kalau dengan die.. Mula2 die bawak aku pergi ronda2 tibe2 kan die berhenti then suwuh aku pulak yang bawak !!Ohh Noo Mann!! satu badan aku tibe2 nak kebas korang bayangkan lah pertapa takot and cuak nyer budak bajet berlagak niey.. Aku amek lesen nie kat Melaka Safety Driving Centre harge die sangat berpatutan just RM700 jew.. Oklah to kan dari beribi-ribu aku hanya mampu yang itu sebab apa?? aku dah amek lesen motorsikal tak perlu dah Lesen L just nak tu amek Lesen P jew.. Mule jew aku dah start enjin kete jantung aku niey?? Tuhan je lah yang tahu bape speed getar die.. Hahaha!! Then aku tekan minyak nak mula bawak kete to merajuk terhenjot-henjot kete to aku buatkan sampai lah mati enjin.. Kelakar abis time to malu pon ade orang semua tenggok aku sebab time to molot aku?? diowg jer yang tahu bising macam mana.. Hahaha!! Tapi bile dah tahu nak drive kereta rase macam tak nak lepas.. Dah stop rase macam nak menangis wahh gedik aku kan?? Hahaha!!

To je lah aku nak cite nie adelah first time aku post tak de gambar sebab tak sempat nak snap tak kan lah aku nak bawak kete sibuk2 nak sanap2 picture lak kan?? Ok lah enjoy reading yaa.. You all my best follower & stalker!! Chill lah beb!!

0 comments:

Post a Comment