This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Wednesday, February 9, 2011

Dating & Celebrate Anniversary!!

Assalamualaikum semua followers2 aq yg cute-cute.. Wah!! macam banyak pulak stalker aq kan?? Hahakz.. Dah lame aq tak updates blog niey tak dew event pape yang best lah sowie yeah.. Tapi kali nie dah ade pon cite yang aq nak kongsi dengan korang semua lah.. Cite pasal kenangan dating&celebrate anniversary aq yang ke 3 tahun bersame si mamat poyo aq to.. Anniversary aq kali niey die datang melaka sambil bercuti lah to konon2 nyer.. Happy sangat2 dah lame sebenarnyer die nak datang melake just mase tak mengizinkan dan poket tak kembung2 lagi.. Hihihihi.. Dah ade bajet baru lah boleh bercuti2 nak shopping2 dade pon lapang tak pikir duet.. Tibe jew die kat melaka niey kami terus g cari hotel bibot niey pon satu tak paham dah tahu raye-raye mane boleh datang hotel, motel, rumah tumpangan comfirm penuh.. Dan jawapan nyer mmg penuh mule2 dah nak tidorkan die kat masjid jew tapi disebabkan ade belas kasihan so tak sampai atie lah nak biarkan die kat masjid so kami pon cari lah jugak hotel sampai jumpe.. Akhirnyer dapat jugak hotel murah kat die jimat pon jimat, selesa pon selesa disebabkan penat die pon tidor jew tanpe merunggut.. Dah tidor, esok pagi to dari pagi kami jalan2 pulak, mule2 kami pegi bukit A`Famosa fuhh penat siot mendaki bukit to sampai jew tenggah jalan muke masin2 dah pucat nafas dah tak sampai.. Hahahkz.. Sampai jew atas kami angkat2 gmbar cover bajet je tak penat tapi hakikat nyer tuhan jew lah yang tahu..









Lepas dah mendaki bukit kami jalan2 kat Dataran Pahlawan Mall cuci2 mate then shopping.. Abang bibot kite niey teringin nak jadi Justin Bieber lah weyh but he can`t.. Disebabkan minat sangat2 kat Justin Bieber to die pon mule2 nak tiru jaye, rambut dan style nyer.. Banyak jugak lah barang yang di shopping oleh kami berdua macam2 ade macam astro lah pulak kan.. Jalan punyer jalan kaki dah sengal2 perot pon dah berkerongcong so kami makan2 lah pulekk.. Nak makan pon satu hal ramai giler orang kat situ tak tahu lah nape sampai tak tempat duduk kami pon amek keputusan untuk beli then makan kat bawah pokok.. Nak bajet romantik tapi tak jadi sebab kat taman to pon bukan maen ramai lagi.. Kami dah macam minah indon dan mamat nepal kalau sekali pandang tapi kalu dua kali pandang bukan dah.. Hahakz..






Next plan kami nak pegi pantai tapi tak jadi sebab kat peneng pon ade pantai die datang jauh2 tak kan nak bawak g tempat yang ade kat die kan?? So kami pon pergi lah ayer keroh nak naik buggy ride tapi dah lewat taman to pon dh tutup so kami lepak2 kat taman tasik jew.. Lepak2 maen taman permainan dah macam budak2 tak cukup akal dah.. Memang gile lah mati akal kot nak bawak abang bibot pegi mane sebab dah tak tahu nak g mane.. adoh ape aq merepet nie gosh tolong lah aq.. tak pe lah taknak cite2 lagi tenggok jew lah gambar2 to kay.. enjoy it friends! chill!



0 comments:

Post a Comment