This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Saturday, March 5, 2011

Melekatlah Shawl Atas Kepala!!

assalamualaikumm.. tak jawab dose kalau jawab sayang.. trekmark Maria Elena.. Petang yang indah online facebook sambil tonton cerita hindustand lepak with family di hari minggu tanpe penat berkerja.. kali nie aku nak updates pasal cerita dongeng najieha yang bertajuk kat atas to lah.. takkan tak tahu lagi sebelum bace yang bawah mesti lah mule kan yang atas dulu kan kan kan?? jangan gelojoh sangat sayang.. Hahakz korang kene lagi!! bowink lah rase2 bulan march nie belum updates pape so ape kate kite lawan updates sape lagi banyak updates..

aku nak cerita pasal sejak bile selendang melekat diatas pale aku niey haa.. "selendang" ade orang ramai beranggapan senang nak pakai and mudah but to me it so hard to wear.. sebab kene selalu depan cermin untuk pasti kan sentiase cantik ohh gosh macam buang mase je tapi sebab nak cantikkan ape pon boleh saje.. mule2 aku berminat nak pakai tudung seria, then beralih pulak dah ke pakai selendang with inner.. lepas je tengok muke aku depan cermin macam bam bam aka apam so aku pon beralih pade tudung ala2 "ariani".. walaupon macam "mak2" tapi muke aku nampak nice je pakai tudung to so korang jangan banyak bunyi yer kawan2.. thanks sebab dengar cakap aku.. good!!

aku dah malas lah nak cakap banyak2 der.. lu pikir lah sendiri yer.. aku cerita nie bukan dengan niat hati nak keret or berlagak tapi nak buat2 cerita sebab dah lame tak updates blog nie lah yunk.. bawah nie ade gambar2 yang aku pertonton kan untuk korang tengok2 lah yer..

nie tudung bawal hitam yang kekal sampai skunkk..


mule2 nak try sirea..


pose with my musukk bobo!!

simple baru nak belaja lolx..

nak kuar dating try to be cantik but i cant.. :(

oh goshh mule2 nak pakai inner with selendang..

dah pandai sikit time niey tau.. red make me feel so hot..:*

wah2 i like this picture damn much.. ops!!

colourfull is my life and my soul lolrh.. mule2 malu tapi lame2 lantak same mulut orang..

now is my style with tudung ariani i feel so simple..

break with dessert at j.co donnut!!

Thanks cause watching and reading my humble blog.. Tiada anda tiada lah saye.. Kau ader?? Hahahankz.. Im busy now.. Bubye all my fan.. Wah bajet ajer..

0 comments:

Post a Comment