This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Tuesday, April 19, 2011

I Had A Bieber`s Fever!!

assalammualaikum... kalau tak jawab dose, kalau jawab you`re awesome!!

today nak story morry pasal Justin Bieber, Justin Bibir, or JB that the same guys.. saye baru je pulang dari tengok movie "Justin Bieber Never Say Never" !! walaupon it just like dokumentari or sebalik takbir tapi sangat-sangat best rase macam ade dalam concert JB yang sebenar disebabkan kanak-kanak yang comel to menjerit.. diorang kat sane memang betul obses lah dengan JB sampai ade atie nak kawin lah, ade yang pengsan lah, ade yang berkemah tepi pentas ohh god gile habis lah budak comel to.. tapi kat melaka nie sambutan nyer kureng sikit lah sebab ye lah ramai mat rempit dari mat jambu.. tak mungkin lah mat rempit nak suke JB yang baby face to kn nampak sangat tak ade sambutan sebab dalam wayang just ade separuh je.. ohh god.. tapi that the good news sebab we boleh jerit dalam to suke atie tak perlu nak pikir yang lain.. haha.. saye dah tak tahu nak bebel pasal ape lag sebab dah lame tak update blog so idea tak beku jad as lah derr.. so tengok je lah gmba yang ado..





macam biase lah dah kuar mesti lah shopping kan wink wink!!
saye shopping bag again and again.. bag to memanggil2 saye so saye dah tak boleh buat ape terpakse lah beli kesian lah bag dah panggil.. hihihi.. lagi pon saye dah lame mengidam bag sembonia to panas je atie tenggok tiap kali kuar pegi shopping.. harge pon best so tak de lah berat sangat tangan nak kuar kan duit poket nie.. bag sembonia tapi like bag biase je tak de lah trend or style mak datin or nenek2 hihiii it still like teenagers.. harge pon just RM 2++ after discount tinggal lah dalam RM 191++..


 



 


ade gamba di bawah statements saye nie so tengok je lah kay.. saye dah mati akal nak bebel ape lagi.. haha.. kalau ade yang sudi bace to terima kasih banyak2.. tapi saye tahu tak de pon.. ):

0 comments:

Post a Comment