This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Friday, April 29, 2011

Kawan Kawan Aku Yang Power!!

Assalammualaikum, kalau tak jawab dose kalau jawab you`re awesome!!

Hari nie aku nak updates blog nak buat-buat cerita pasal barbie Q and hangout with my CUTE, FUNNY dan SEWEL friends.. Maaf sebab aku seorang yang PEMALU dan tak banyak cakap lah so aku tak tahu nak bebel macam mane lagi dah.. Macam biase lah blog aku mesti ade gambar yang banyak sebab aku tak tahu nak KUTUK ape lah pasal kawan kawan aku yang AWESOME nie.. Diorang the best sebab to tak kan ade cacat cele kat diorang.. Wehh korang tahu tak aku tengah bodek dobek korang nie? (tengah buat muke bayang ape HADIAH aku akan dapat)

Biase lah budak budak lepasan SPM macam kitorang (LIYANA, KHALILAH, ERNA, NAJIHAH, ERMA) nie yang lebih afdal di gelar penganggur terhormat takde kerje nak buat so macam lah muncul dalam pale otak nak buat to lah nak buat nie lah.. Rancangan yer yer nak buat barbie Q tepi pantai tapi nak buat macam mane kami budak baik tak boleh kuar suke suki tanpe izin family so kami amik jalan mudah buat tepi longkang jerr rumah LIYANA SUKMA.. (name penuh derr) Sorry lah time nie takde gambar sebab asyik panggang ayam lah.. So aku tak boleh nak bukti kan yang kami barbie Q tepi longkang.. haha..

Lepas kenyang jerr menteda`ah ayam and ikan panggang plus (+) nasi goreng simple BIBIK yana.. wahh yana name bibik kat pun aku nak letak jugak.. korang perasaan tak yang aku memang betul tak ade idea nak updates blog niee.. then kitorang pun jalan jalan kat mall pergi windows shopping + karok a.k.a karaoke..(betul ke aku eja to weyhh) haha.. memang enjoy habis lepaking dengan diorang nie.. karok sampai lebam sowe dah tak de baru balik.. haaa nie baru ade bukti yang kami sumea p karok sampai lebam.. tengok lah gambar gambar yang aku dah EDIT.. bak kate NURUL NAJIHAH (it`s me) kalau edit baru lah nampak lebih nuetral beauty.. haha.. saksi kan lah gambar kitorang yang gedik + gorgeus jangan jeles yahh.. 

 


















 
you all semue mmg superb lah.. best gile kuardengak korang lah.. next time never die nanti boleh lah keluar hangout together again.. aku sumpah dah tak tahu nak bebel ape lagi yang penting aku dah updates nie.. nanti like ramai ramai kay kalau tak like aku gigit korang yerr.. bahase comel die ape babab.. haha geli weyh pakwe nagn makwe takpe lah.. ni je aku aku boleh buat sebab aku belum tahap superb!!

okeyyy buubyeee!!(:

9 comments:

  1. hadiahh mmg taderk lahh..kau teruskan lahh berangan ya..haha..

    korangg terbaikk ahh..bestiess foreverr.. <3

    p/s:muka aku cipet lockk toll hodohhh..T_T

    ~YANA~

    ReplyDelete
  2. hahahaha..
    tak salah kan klu selalu brangan..
    yess besties forever!!
    muke kau nmpak cool lah..

    ReplyDelete
  3. HI!! thanks for following me. I read ur blog and maybe I will drop by here often.:)
    keep it up!

    ReplyDelete
  4. best kan klo dpt hang out ngn kwn2..
    btw, thanks follow ema..
    dh follow u balik.. :)

    ReplyDelete
  5. thanks follow blog :) ah, rindu nak karoke :)

    ReplyDelete
  6. thanks baby follow

    <3 gadesheboil

    ReplyDelete
  7. amie: karok lah puas2 lepas nie ilang kan stress..

    ReplyDelete
  8. sheboil`sbelog: welcome honey follw me back :)

    ReplyDelete