This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Monday, May 2, 2011

Najieha Zabidi Menterjah Blog2 Cute!!

Assalamualaikum, kalau tak jawan dose kalau jawab ape?? you`re awesome..(:

Salam 1 malaysia dan Selamat Hari Isnin dan Selamat Hari Pekerja Sedunia dan Salam Sejahtera.. adoii berape banyak dan lah.. entry kali nie simple and senang sebab jari sye dah lengguh menari atas keybord nie yerr.. macam tajuk yang di atas yang besar to dah TERPAPAR yang saye sedang terjah menerjah blog blog yang CUTE and COOL and CHILL yer.. maklum lah saye budak baru lagi dalam dunie BLOGGER nie tapi bajet pro habis.. haha.. (bagus|tak|saye|kutuk|diri|sendiri)..

Saye rase dah banyak blog yang saye terjah kay malam nie maybe hampir about more HUNDRED blog saye tengok tengok and follow.. thanks lah mane yang dah follow saye balik.. i realy apprecite that.. *buat|muke|mintak|penampar..

Blog sape sape yang difollow oleh saye Najieha Zabidi berbangga lah anda.. wahh siap nak kene BERBANGGE kan tak payah lah tapi senyum lah selalu kay.. dan KENANG lah daku dalam doa mu.. haha.. saye dah macam abang BEN ASAHARI pulak kan nak gegar kan 1000++ blog blog baru.. sebenarnyer kan korang nak tahu tak nak tahu tak nie? okey saye bagi tau kay yang saye nie dah takde idea nak cakap and bebel ape bende lagi.. haha.. *gelak|lagi|dan|lagi.. 


oppsss!! sebelum saye lupe lah kan alang alang dah cakap pasal blog saye nak ucapkan terima lah kasih bebanyak banyak kepada kawan saye yang very helpful ERYN EZRYNA and adik a.k.a junior ex-sekolah saye iaitu NURNAJWA sebab tolong buatkan blog saye yang mule mule buruk menjadi lebig cute dan berstyle.. haha.. thanks a lot.. sumpah takkan lupe korang lah tiap kali tengok iklan akan ingat eryn comel and tiap kali tengok arrow akan ingat najwa.. *nak|buat|muke|senyum|kambing..

ERYN EZRYNA


NURNAJWA KAMARUL ZAMAN

okey takanak cakap banyak banyak nanti orang meyampah..

bubyyyyeeee!! :)

2 comments:

  1. hey hey you you..tanx follow kite....nice blog...

    ReplyDelete
  2. heyp heyp heyp..

    welcome.. (@-@)!

    thanks anem.. (--__--)

    ReplyDelete