This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Monday, May 2, 2011

Sesi Membuang Mase With Family!!

Assalamuailaikum.. kalau tak jawab dose kalau jawab you`re awesome..

Post saye kali nie nak borak borak kosong ajer.. sebab nak buat post pertame @ first bulan lima, 5, MAY, atau MEI.. hari ahad yang sangat memboringkan minggu nie sebab tak de pape yang best.. pagi ahad bangun pagi, gosok gigi, cuci muke, terus mandi.. haha.. (tetibe teringat lagu kanak kanak ribena yang riang dulu dulu) then breakfast dengan family bincang bincang ape nak buat lepas nie macam macam lah yang timbul tengelam dalam kepale otak nie.. nak shopping lah sebab ade sales, nak tengok wayang lah, nak jogging lah, nak macam lah macam tokwan astro to (macam|macam|ade) haha..

Tanpe nak buang mase yang memboringkan tuu buat lah keputusan sebolat suare yang nak pegi tonton movie a.k.a wayang.. niat dalam atie nak tengok cite PENUNGGU ISTANA yang buat atie berkobar kobar nak tengok wayang.. sampai jer kat MBO akak to cakap camnie tau "sorry lah adik tak tayang cite to arinie" ohh hampe nyer atie nak tengok filem pertama malaysia yang try nak buat macam PARANORMAL ACTIVITY.. disebabkan tak ditayangkan so buat lah keputusan yang lain nak tengok cite SERU..

Okey saye disini nak sarankan pada IBU MENGANDUNG, WARGAEMAS, PAKCIK MAKCIK yang ado SAKIT JANTUNG to jangan lah tengok cite to kay.. sumpah BEST tapi agak pening sebabkan kamera yang BERGOYANG GOYANG dan sangat BANYAK DARAH kay derr.. nak sumpah jugak kat sini yang adik saye abis jer cite to lari dan lesapkan diri ke toilet dan MUNTAH.. haha.. sumpah memang pening giler power.. to je nak cite.. *gebang|lebih|tak

Lepas kejadian PELIK yang muntah muntah tuu terus balik TIDUR SAMPAI MALAM kay mintak maap lah saya nak KATAKAN TIDAK pade filem nieee... eeeee taknak tengok lagi cite macam nie tak pernah yerr saye tengok citer HANTU jagi sampai macam nie..

Okey habis and stop lah pasal hantu hantu nie lupekan jer lah yerr.. malam pulak takde keje perut dah rase lapar tunggu ape lagi pikir punyer pikir kuar makan.. wahh dalam duet dah abid tengok wayang + popcorn nak keluar makan lagi.. pasto taknak makan kedai mamak nak makan SECRET RECIPE.. okey takpe lah.. menu kitorang malam to adalah jengjengjeng CHICKEN CORDON BLUE + CHOCOLATE MILKSHAKE, FISH AND CHIP + PEPSI & SPAGEHETTI MEAT BALL + PEPSI DIET.. memang merecik lah makan sampai buncit tak lengkap hidup lah kalau dah pegi kedai kek kan kalau tak makan kek.. pilih pulak kek HI-FIBRE CHEESE CAKE..














2 comments:

  1. wuahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sedapnya makan. lapar..out cari mknan..hihihihihihhih nak ciken cop jugak...

    ReplyDelete
  2. hahahaa.. memang sangat sedap..
    serang lah kedai chicken chop yang berdekatan malam nie.. hihi.. (:

    ReplyDelete