This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Monday, June 13, 2011

Menternak Lemak Di Kenny Rogers!!

Assalamualaikum.. (:

Malam nie sambil2 makan kacang tengok konsert af nie nak lah updates blog boring2 kan.. Post kali nie nak cite pasal makan blog pon dah nak " eat . pray . love" so tak sah lah kan kalau takde kene megene dengan makan.. so kali nie nak cite makan kat Kenny Rogers bukan nak poyo lah tapi saje syiok2 lah kan sebab cek ada banyak gambar.. tak kan nak biaq ja gambaq to kene lah tunjuk kan.. nak show jap.. nak tenggok? tengok lah memang post nie letak gambar nak tunjuk aku yang gemok banyak makan nie.. haha..


Abah kami tau~

Parents kami yer~

Nie lak keje kami~

Lagi dan lagi~

Nampak tak lemak?

 Makan tau lah~
 
Hidayah kami~

Menu2 yang di pilih~

Makan dengan khusyuk~

Alamak~~

Nak share to je lah malam nie.. malas lah nak bebel banyak2 sebab tak bape nak bahagie lah malam nie.. tadi petang dah enjoy makan2 malam2 nie nak moody lak.. ape lah kau jieha.. saye nak pesan nie ingat lah sampai mati pesanan nek jieha nie "jangan lah suke sangat pada siang hari kerana belum tentu malam anda akan bahagie" ok lah.. chill kay.. bubye you all.. :)

0 comments:

Post a Comment