This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Sunday, June 19, 2011

My Super Duper Hero!!

Assalamualaikum (:

Hai semua sempena hari bapa sedunia saye nak ucapkan "Selamat Hari Papa" kepada superman2 diluar sana.. Yang paling penting "Happy Father`s Day" kepada abah saye yang tercinta, tersayang dan ter ter yang lain.. Hihi.. Hari nie saye and family kuar untuk makan besar oouuhhh celebrate 2 function birthday adik saye dan father day.. Malas nak jalan jauh kami pun pergi jer JUSCO yang berhampiran.. 

Aktiviti kami di JUSCO shopping, cuci mate, makan2 and shooting.. Mule mule beli hadiah baju untuk abah supaya nanti boleh semangat pakai baju tuu untuk keje keras untuk family, bangse dan negara.. Maklum lah kerja POLIS kan untuk keamanan negara.. Tak nak celoteh bebanyak sebab dah tak tahu dehh mau bilang ape.. Tengok je lah gambar kat bawah tuu..







Lepas dah beli hadiah baju untuk abah kami pun cuci cuci mate tengok ade ape yang best tuk bodek abah nak shopping.. Jalan punyer lah jalan kan aku nampak something yang aku cari cari selame nie.. Aku cari merate tauu kat online shop, blog shop, macam macam lah tapi tak jumpe rupe rupe nyerr ade kat JUSCO.. Aku pun ape lagi bagi sales girl tulis resit then bagi abah suruh bayar.. Haha.. Nak tahu ape bende tu? Haha just a shawl corak zebra memang lame mencari aleh aleh jumpe.. Alhamdulillah (:

Dah cuci mate sampai lebam tunggu ape lagi mesti lah makan~ Haha.. Makan kat PIZZA HUT jerr sebab arito dah makan hebat abah pun dah bengkok wallwt pun dah kempis.. Lepas nyanyi lagu “ Happy Birthday” dah kiss kiss and makan tunggu lagi tangkap gambar lah.. Dah biasekan kemane jerr mesti kena bawak camera baru lah lengkap hariku.. HAHA!! Ok lah tengok lah gambar2 nie yerr.. Malas nak cakap banyak dah jari pun dah bengkak, lengguh and kebas taip bebanyak..








(happy birthday dayah)

Thanks you kepada sesiapa yang sudi menyudi kan diri bace belog buruk ku ini.. *buat ayat sedih di pagi raye.. HAHA. Sayangi lah ayah, abah, bapak, abi, walit, babah dan sebagainye selagi dia masih ade.. (:

2 comments: