This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Thursday, June 23, 2011

Wordless Wednesday!!

Assalamualaikum (:

Wordless Wednesday? Ape tu? Ape maksud tu? Haa boleh bace kat bawah tu dah tersedia jawapan nya.. Siap translate bagi yang tak tahu bahasa english boleh bace bahasa melayu.. Yang tak tahu bahasa melayu boleh bace bahase english..

Wordless Wednesday = On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

Diam-diam Rabu = Pada hari Rabu seluruh internet, penulis blog post gambar dengan tiada perkataan untuk menjelaskan pada blog mereka. Oleh itu 'diam-diam' tajuk. Idea ini adalah gambar itu sendiri berkata sehingga ia tidak memerlukan apa-apa perihalan.

 


4 comments:

  1. lorh..mcm tu..aku dah plik bnyak blogger bt bnda gitu..baru aku fhm..thnaks:)

    ReplyDelete
  2. haha mcm tu lah.. itu lah jawapan nyer.. welcome.. :B

    ReplyDelete
  3. jieha. thanks follow blog mija. nice to meet u dear ^_^

    ReplyDelete
  4. pija mija: haii welcome nice to know u too ((:

    ReplyDelete