This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Saturday, August 6, 2011

Kehidupan Baru Aku!!

Assalamualaikum semua (:



taknak cakap banyak just nak cerita kan tentang hidup baru saye disini sebagai siswi.. haha.. nak gelak sangat pahal ntah.. rase rase tak de pun yang lawak kat sini kan kan.. tapi serious rase macam nak gelak kuat2 jerr.. huhu.. :B


nak cerita keadaan dalam bilik saye nihhh nak tahu tak, taknak pun takpe ader? ader aku kesah ka wehh.. haha.. dalam bilik saye kan ada 3 kakak then ade kitorang yg baru masuk nihh.. saye lah orang yang paling ceria gituh.. suke gelak kalau dapat gelak tuh sebeboleh nak kasi satu hostel dengar.. hahaha :B nak buat macam mane kan dah di lahirkan suke bergelak mintak maap lah siapa yang tak berape suke bukan niat saya nak macam gituhh.. takpe nanti saye berubah demi korang.. (:



story about the "fresshies" pulak kali nihh.. tahu tak fresshies tuh benda ape? tak tahu kan haa tunggu lah kejap nak cerita lah nie.. fresshies tuhh a.k.a juniour lah sayang sayang saya.. kita kat sini tidak mengamalkan seniourity.. maap lah.. hehe.. every fresshies mesti akan dapat pengalaman yang amat menyeronokkan kat sini.. memang lah penat tapi seronokk ohhh..


macam saya masuk macam2 aktiviti kat sini macam sukan neka, seniour sign, 3R(remaja,raikan,ramadhan) dan lain lain lah nak cerita sampai lebam pun belum tentu abih.. hehe.. saya masuk kan gmbar je lah yer malas nak cakap bebanyak kalau takde siapa paham kan kan..



 

thanks sebab sudi membace entry kali nih walaupun boring yer saya tahu tak perlu dibilang.. haha.. sebenarnya ada lagi yang di share kan dengan korang pasal waktu "orentasi" tapi belum ada gambar.. takpe tunggu next entry kay sayang.. hehe.. bubye semua.. :b




p/s: kepada fresshies korang watlek, watpeace, watcool, watcute je dengan kakak2 korang tuhh.. hehe.

2 comments:

  1. waktu study la moment paling best untuk dikenang...:)

    ReplyDelete
  2. yess! i agree with youu sayang~

    ReplyDelete