This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Saturday, September 10, 2011

Hari Hari Hari Raya!!

Assalamuailaikum.. :B

Hai semua hari ini nak buat entry pendek tapi padat dengan gambar gambar.. Macam biasa lah kan blog saya nie memang penuh dengan gambar kalau tak ada gambar tak ada lah entry nya.. Berakhirnya bulan Ramadhan muncul lah bulan Syawal kalau dah sebut bulan Syawal semua mesti tahu punya mase untuk RAYA!! :) 

Raya saya tahun nih baju tak ada tema main bantai sebat bedal ja janji boleh raya kan.. Haha.. Nak kata raya tahun 2011 nih tak ada lah best sangat tau sebab suasana tak gempak macam biasa nya.. Raya tahun nih sederhana ja dalam dalam sederhana sampai ke TAIPING jugak saya beraya nya.. Haha.. :B
Nak tahu apa yang buat aku raya best tahun nie? Haa sebab aku beraya dengan En.I banyak hari ohh.. Best gilak!! Tak raya pergi mana pon tak apa dah janji saya boleh keluar dengan si dia.. Haha.. *tetiba|keluar|lah|pulak|ayat|gedik|mak|nyah 

Pasal En.I next entry saya karangkan entry kali nie pon dah tersebut sebut nama si dia.. Adehh.. =-=! Sorry Morry lah kengkawan.. Hehe.. :B Nampak tak nampak tak sebut je nama si dia tak tahu ape nak cakap dah nih.. Punah3x!! Sampai sini je lah entry kali nih nak paham lebih lanjut paham kan dengan menengok gambar gambar yang sedia ada.. 





















p/s: thanks sebab sudi baca entry saya yang sangat tak best nie.. :)


0 comments:

Post a Comment