This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Thursday, September 29, 2011

Who Is My I.?

Assalammuailaikum. :)

Harini tetibe je rasa macam nak update blog.. Dengan keadaan sakit kepala tak tahu kenapa nak jugak hadap lappy nak cerita kan apa yang saya rasa kan sekarang.. Dengan harapan my I akan baca dan paham ape yang saya tulis ini.. :(

Sebenarnya saya dengan my I ada masalah tapi masing masing taknak mengalah.. Saya ada sebab tersendiri taknak mengalah bukan kerana saya ego tapi saya tahu saya benar.. Masalah nyer saya rasa tak perlu lah kot nak cerita semua nyer kat sini saya yakin semua orang kat sini yang berpasangan mesti ade suka duka.. right? :) Sekarang saya dalam keadaan yang duka.. Arrgghh you make me cry again and again.. ;(

Dalam masa yang sama saya rindu sesangat dengan dia tapi kenapa dia susah nak paham saya sedangkan saya selalu memahami dia.. *arghh ayat poyo keluar lah pulak. Tapi serious dia dah tak macam dulu yang saya kenal mula mula kalau nak cerita kat sini 22 post pun tak mungkin akan habis.. *sajagunanombor22sebabtuhtarikhcouple.

Masa jumpa taknak selesai kan masalah masing masing ego nak luahkan perasan masing masing bodoh sombong.. Bila masing masing dah jauh jauh baru lah nak luahkan perasan "untuk ape lagi kan dah terlambat kot" Sekarang dia dah berjaya buat saya rasa macam dah takda hati nak couple couple nih.. Ya Allah kenapa lah rase macam ni haa kenape mesti ade perasaan ni.. Adeh adeh adeh deh.. Hahaha..

Saya memang macam nih kalau ade masalah macam mana pon tak kan ganggu mood saya yang sangat cool nie.. Sampai budak bilik aku dekat hostel nie pelik aku asyik asyik gelak happy jer memanjang.. *aku memang jenis macam nie lah der    Lelaki tak kan buat aku menangis lagi, tak kan kerana lelaki aku ganggu mood aku nih.. Haa nampak tak dia buat aku sampai macam mana eh eh eh pasal aku malam nie tetibe jer cakap pasal tooot!!

Okey lah malas nak bebel bebanyak lah pasal yang dah berapa nak penting nih wehh.. Bawah nih ade lah gambar kenangan yang tak berapa nak ade kemanisan.. Hahahaa.. Bodohh.. :B






4 comments:

  1. err.nk komen ape ye..huhu

    ReplyDelete
  2. haha.. komen je pape..
    tak kesah pon..
    btw thanks sbb melawat.. :B

    ReplyDelete
  3. laa sian ko jiha....haha jngn mrh gurau jer..@_@

    ReplyDelete
  4. hahaha.. aku suke org kcian kat aku..
    kau jgn lh tunjuk sngt kau syg aku..
    hahahaha.. syafiq sengal..

    ReplyDelete