This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Saturday, December 31, 2011

Bye Bye 2011 !!

Assalamualaikum.

Semua sehat? tak tahu lah nak mula kan entry dengan ape. first niat hati nk buat entry nih sebab hari ni last Sabtu last everthing for 2011. Today all facebooker updates about New Years and last thing in this years. aku macam biasa lah buat fb tu just untuk tengok default orang and add kawan lama. Bab2 nak updates status nih memamg aku mintak maaf awal2.. hehe :B

2011? ohh please dont leave me kalau boleh tak nak biakan 2011 ni lepas. sebab banyak sangat kenangan, pengajaran yang sangat bermakna. tak dapat bayangkan kalau masa dan dunia ni boleh di putarkan semula pasti ramai permintaan nak putar masa untuk masa masa indah diorang. aku nak cerita kan semua pon tak boleh sebab banyak sangat lah nak cerita kan. hehe :B

Paling banyak kenangan aku dalam tahun nih bulan december lah sebab my birthday then of my life. celebration yang habis bagus bagi aku sebab sehari dapat habis kan masa dengan abang ejad <3. maaf lah kalau sape yang tak berapa selesa dengan blog aku sebab selalu dok cerita pasal pakwe je takde cite lain ke? (kata|mak|jemah) okey2 back to the title bye bye december hehe entry bout love later ok sayang. haha.

lastly aku nak mintak maaf lah kepade sesiapa yang ade terasa hati dengan aku dalam tahun ni aku tahu yang aku jenis kasar dan agak tak berbahasa. mohon diampun :) harap harap tahu depan kita mula hidup masing masing tanpa masam muka dan chill out. aku payah betul lah orang touching nih tak gaming. haha. ok lah Happy New Year to Everyone <3.




p/s: aku sayang semua yang kenal aku tahun baru kawan baru kelas baru sem baru azam baru hidup baru. chill :)

0 comments:

Post a Comment