This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Monday, January 30, 2012

Kami Sayang Hampa!!

 

Assalamualaikum..




Nampak gambar gambar kat atas sana haa tu lah post post pertama aku kat facebook abg ejad.. Mula mula pada awal nya on9 facebook pon tak tahu konon konon nyer buta IT tapi jangan pandang sebelah mata tau hampa semua.. Abang ejad sekarang dah guna handphone berasaskan android touch screen pulok on9 sedia ohh.. haha :B Maaf abg ejad teróver'pulak kutuk.. 









Haa tu dia banyakkan dah lepas lepas guna phone canggih on9 sedia weh.. Setiap kali updates status mesti ada ja yang kalah aku kot weh.. Untunglah jadi orang ada rupa nih kan ramai orang nak layan macam abang ejad saya nih.. Lepas ja dok updates bukan bukan raya cina abang ejad kami datang melaka!! Yahoo happy nak mati kot dapat tau dia nak datang melaka nak keluar puas puas lah konon nyer.. Konon nyer dh jejak melaka die boleh kata tak best haa lah dah datang melaka kena lah berjalan tapi abang ejad ni pemalas jalan sikit letih lepas tu complain macam macam kata tak best lah apa lah..




Nampak macam bahagia ja kan? haa memang tak ahh ka kami kalau dok lama lama mesti gaduh punya ahh.. tak boleh nak dok lama lama kunk esti gaduh lah.. rase macam gaduh tuh kan megeratkan lagi hubungan kami.. gaduh kali nih kat melaka memang power ahh kn disebabkan sebab sebab yang entah pape je ahh abang ejad nih.. haha.. ok lah nak cerita tuh ja.. rasa macam entah pape je cite aku nih tapi ade aku kesah? gigitbantalbusukmambagi!! :B

p/s: kalau ade dengan pakwe tuh bahagiakanlah pasangan anda sementara ada orang yang masih menyanyangimu.. jangan tinggalkan orang yang kita sayang kerana orang yang kita suka.

0 comments:

Post a Comment