This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Sunday, March 11, 2012

Hey You Bicth!!

Assalamuailaikum

Hari ni nak bagi tahu yang aku dah ade kat rumah ohh rasa macam dalam syurga lari dari semua masalah. Aku saja ja balik rumah tak bawak buku tak bawak report tak bawak semua keje yang kau ade.. Padahal aku dah nak final tak sampai beberapa saat ja lagi ni. *cehh poyo jer

Sorry kepada sape sape yang tak selesa dengan tajuk/tittle post aku malam ni bukan nak tunjuk yang aku ni kurang ajar or biadap tapi perkataan tu sesuai untuk orang yang aku nak ceritakan ni.. sapa? sapa? sapa? ada cik kiah anak mak senah cucu pak gabit belakang umah aku ni tanya.. haha..

post aku yang lepas ade aku dah bagi hint sikit pasal die tapi tak nak lah aku berterus terang sangat kan aku takde lah kejam sangat sampai nak tulis nama die yang akan kotorkan aku nyer bahasa dah blog aku ni kan.. aku nak cerita pasal de ni pon aku dah rasa macam terkotor sikit lah macam kena balik taik unta.. haha :B

aku dah nak mula dah ni cerita pasal die ni ha mesti tak sabar sabar kan nak dengar amboi kau kiah bukan main minat gossip gossip nih kan.. aku nak cerita kat sini bukan nak mengaipkan die yang tak seberapa tapi nak bagitahu satu dunia peragai dia yang aku dah sabar selama hampir setahun.. ini bukan masalah aku je yang terasa nak pijak muka dia tapi roomates aku semua sama dengan aku tapi diorang baik orangnye org buat ape pon layan baiklah katakan.. aku brutal beb tak main ah layan orang pijak pala aku weh bukan style gua der..

p/s: masa kitorang pergi melaka nih ade seorang hamba allah ni kitorang tak ajak sebab die tak layak nak ajak kot.. haha.. walhal die lah plan semua nih dari sem lepas tapi ade aku kesah ke? die nak ade masalah sangat dengan akukan haa amek lah kau orang semua dah tak nak kawan dengan kau.. soo pity :( aku tahu kau akan bukak blog aku sebab kau kan stalker aku kau kan sayang aku.. haha.. bodoh lah kau.. aku nak nasihat sikit kau lah kan nak ke jadi macam kau kat tempat lama kau? semua orang pulau kan kau kau nak? klu tak nak kau agak agak lah peragai kau tuh kau ingt semua orang boleh terima ke peragai kau.. aku nak list sikit peragai kau yang hina tuh (-oo-)!

aku nak senaraikan jap aku yang KAMI tak puas hati dengan kau:
* kau kalau dalam bilik jangan nak kabut sangat ah hempas2 loker kau pikir kau bagus?

* aku dah nasihat kau aku tidur bawah tilam aku kau jangan lah jejak. aku suruh kau tidor bawah tak nak dah tahu kau tu semput nak mati tak nak tidor bawah jangan lah jejak tilam orang.

* kau kalau cakap telefon please control your voice yang senggau nak mati lebih kurang katak nak mati.

* time kau dengar lagu ape guna kau beli headphone mahal2 kalau kau tak guna bodoh suara kau kalau lebih kurang siti nurhaliza its okay tapi kalau dah macam burung gagak tak payah. 

* cakap pasal lagu and nyanyian kau yang mati katak nak mati tuh aku tegur jugak pasal kau pasal lagu kau pasang lagu yang entah pape then kau bukak volume kuat kuat kau ingat semua orang follow budaya kau yang kolot tuh ke minah kampung? please lah be respect each other!

* kau dengar lagu nasyid bagai konon nya baik lah? tuihhh kat muka kau yang lebih kurang tanah tar tuh! kau sembayang tungging langgang berzikir pagi petang siang malam tapi mulut kau tuh dok maki hamun sana sini tak pyah lah baik kau tak payah berzikir habis kn air liur kau lah bitch!

* aku sekarang memang tak boleh tengok muka kau yang lebih kurang tar tuh aku tak kan nak cakap dengan kau sebab aku rasa cakap dengan jalan tar dah dapat rasa lebih bagus sebab kau dengan jalan tar kan lebih kurang!! hahahaha.. (gelak setan dalam badan)

* satu lagi please amik stick notes kau sekarang tampal kau dahi kau yang kau jangan ingat sape yang cakap dengan kau depan aku tuh baik belakang kau depan aku diorang sama je dok kata2 pasal kau.. kau ingt sape yang group sekali dengan kau tu suka kau? ehh please lah jangan perasan! 

* kau jangan ingat yang cakap dengan kau tu kawan dengan kau, kau jangan sampai kita orang pulaukan kau macam kau kene time kau PIP kat SI.. please sedar diri kau yang kau tuh dari PIP ohh xde kelulusan nak masuk ipta then kene g PIP.. please take notes!!




p/s: aku nak bagi tahu ingatkan kau ni yang aku tak mati kalau takde kau kau jangan ingat kau bagus weh depan kau kau jangan ingat aku tak kawan dengan kau aku takde kawan beb lu salah besar derr.. aku tak kawan dengan kau kawan aku lagi bertambah kalau kau rasa kau nak balas dendam dengan aku GO A HEAD!! I DON'T CARE!! aku dah block kau dari friends facebook aku mesti kau tercari cari aku ye lah kau kan sweet stalker aku.. haha.. kelakar lah kau si senggau yang hodoh!!

0 comments:

Post a Comment