This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Saturday, March 3, 2012

Melaka With Besties !!


Assalamuailaikum.

Hello semua ohh rasa rasa dah agak lama jugak tak meng"updates" blog yang tak berapa nak hensem nie.. hehe :B btw ops lupe no short form in this blog.. ahak terlepas pulak bukan ape sejak sejak kena tegur dengan blogger yang ter"glamour"! Dah boleh stop mengarut kot kan? kot kan? bahasa apa tuh jie tolong lah jangan nak bawak bahasa bahasa yang pelik kat sini bahasa bahasa hancur bahasa melayu tuh.. OHH! by the way after this just call me jie because im at here they all call me JIE..

Today niat hati log in blogger tengok dashboard nak tengok apa kawan kawan updates tapi TERingat something yang belum di share kan bersama anda semua.. nak tahu? nak tahu? tak nak tahu? ohh tak nak tahu ke? jap jap ade aku kesah? haha.. Aku just nak share yang aku bawak kawan kawan aku yang ade kat sini jejalan kat melaka tempat tumpah darah? darah meh? sorry aku orang NEGORI  bukan orang makan asam pedas.. Tahu je lah kan melaka tu tempat percutian perlancongan mesti lah banyak tempat nak bawak diorang jejalan..

Mula mula kitorang pegi melaka sebab lecture kitorang kawin sebenarnya bukan nak jalan semata mata.. Malas nak cerita banyak banyak karang ade pulak yang bosan ade pulak yang meyampah.. haha tapi nak bagitahu sikit ade jie kesah?

p/s: masa kitorang pegi sorang ditinggal kesian kau.. pity her :(  aku tahu kau akan stalker aku punye blog that why aku cakap kat sini kau bukan kawan aku lagi.. sorry. hilang kau sorang hidupa ku tak kan musam.. ahaha..

 sorry quality gambar yang tidak memuaskan hati.








p/s: masa ni aku bawak diorang jalan jalan sampai tengah malam time ni dah pukul 3 pagi you know..



















p/s: enjoy reading :B




2 comments: