This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Tuesday, May 1, 2012

Miss The Old Of Us ♥

hai semua harap semua nya berada dalam keadaan yang sehat sejahtera. oppss sebelum terlupa pada pekerja, buruh diluar sana selamat hari buruh dan selamat hari pekerja. terutamanya kepada abang polis, pakcik polis yang berjaya selamatkan kita semua dari keganasan yang ditunjukan oleh  rakyat malaysia yang semakin menunjukkan petapa akhirnya zaman kita ini. pujian ini bukan kerana saya sebagai anak pakcik polis tapi saya tahu bagaimana tekanannya seorang PEGAWAI POLIS.

eh eh eh, macam dah lari tajuk je kan perasan kah anda abang hensem dan awek cun diluar sana? luar ke?? hehe mesti korang dah bosan bace blog aku semuanya pasal cinta aku, keluarga aku yaa semestinya lah semua pasal aku sebab ini kan blog aku. maaf bagi yang tidak selesai saya menggunakan aku disini. kerana apa?? kerana ini blog aku. haha haha haha gelak lah wehh.

aku malam malam yang angin tersepui sepui bahasa ni teringat  ingat pulak pakwe/ bakal tunang/ bakal suami sebagainya lah yang lama sudah tidak berhubung kerana sebab yang tak seberapa nak sedap telinga nak dengar.. takde pape yang besar yang terjadi antara saya dan dia tapi aku nie kan rindu sangat dia yang dulu. aku selalu on9 asyik tengok kawan kawan aku updates status  pasal i miss the old of u, i miss the old of us pasal mereka lah aku pun terasa nak cerita, luahkan, merintih di blog ini.

nak cerita lah ini kan, masa dulu awal awal kawan makan semut pon manis tak sedar tengah kunyah semut padahal makan semut. selalu bergayung (bukan gayut dipokok macam cerita dulu dulu) tapi bercakap ditalian telefon. pergghhh skema gila ayat aku haha haha haha. message everytime uols tau gila lah (gila kentang!!)

sekarang semua itu tinggal kenangan dalam lagu je lah yang aku dok nampak terang menerang.. haha haha haha.. sekarang  ini aku bukan ape kan just stress dengan kehidupan sebagai pelajar yang sangat tough bagi aku dengan keadaan kaki aku saraf tak berapa nak sehat aku bertambah tension. haha haha.
aku kalau macam mana sekali pon aku mesti akan gelak koarang jangan pelik lah aku happy-go-lucky..

tak nak lah cite banyak banyak just nak tunjuk kan gambar gambar kenangan aku dulu dulu mula nak couple sampai lah  sekarang yang mencecah 4 tahun nie. nak tips? haa suke suke aku takde banyak tips pon yang paling mujarat ialah doa pada  Allah. selamat beramal kawan kawan. selamat hari pekerja.


 


 


 

p/s: saya sayang awak sampai mati
(poyo giler minah ni)

0 comments:

Post a Comment