This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Monday, November 5, 2012

Hello KPM and Bye UITM!!


 Assalamuailaikum..

hai semua happy first july to everybody, okay back to the title yang berbunyi "hello kpm and bye uitm".. mesti semua orang macam "ape jadah nye die ni?", "kat mana sebenarnya die belajar?", "ape sebenarnya die nak citekan?" haha that funny make you alls terpingga pingga.. okay aku tak nak cerita panjang siapa yang tahu so tahu siapa yang tak tahu boleh tanya noh.. mungkin ada yang tak paham ada yang blur blur ayam, eh takpa takpa text aku tanya aku call aku i will tell you the truth :)) 

first aku nak cerita dulu pasal uitm permatang pauh, pulau pinang yang sangat cool sangat superb.. kat sana aku seriously rasa sangat best sangat cool sangat yang tersangat lah.. haha :D aku kat sana ada banyak sangat kawan baru teman bilik baru pakwe baru? "no no no never be happen" ha yang ni kena lah highlight terang terang.. aku tak nak lah cakap banyak taip banyak sangat sampai jari jari aku kuar peluh.. ada lah beberapa gambar dan setiap gambar ada cerita nya bak kata yuna "setiap gambar ada lagunya" :))

 
( ini moment yang paling best black and rose )

(tasha, minda, nad, aina, ima shila
this my girls )




(faq, ila, ima, shiq, mail)
(at pasta class)

(see what i see? pink oh my allah realy love it)

okay aku rasa dah cukup kot aku pun nak share itu jer macam aku cakap laha kan nak tahu yang lebih lanjut call me maybe.. haha :D aku mungkin akan merindu kolej mawar yang nyaman dan sentiasa tenang tiada timbul perkataan gila kuasa mahupun gila mendengkin dengan sesama umat islam.. masyaallah perasaan tak aku dah mula nak menggunakan bahasa poyo.. hehe.. okay next aku nak cerita pasal tempat yang aku akan meneruskan masa depan aku dengan hidup yang baru jauh dari kekasih hati hidup jauh dari family jauh dari kawan yang sangat bermakna di hati, takpe lah jauh dari semua asalkan aku boleh teruskan hidup aku.. aku rasa keputusan ini yang terbaik untuk aku bagaimana anda? haha :))



p/s:untuk anda yang saya sayangi terima kasih kerana sentiasa berada dibelakang saya <3

0 comments:

Post a Comment