This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Monday, November 5, 2012

Kawan Beribu Weh!!


hello to all people in the world, fuh fuh fuh tiup sikit blog yang berasap ni dah lama beb gua tak updates my blog yang usang ni.. dah sekian lama aku tak updates blog tetibe updates tajuk takde panas pulak kan.. haha, tapi muka aku ada muka kesah ka kan? tak nak cakap banyak2 lah nanti orang benci.. tapi orang tua ada cakap kawan biar beribu musuh jangan satu.. eh eh eh betul ka beb kalau salah tolong betul.. sharing is caring right? kalau korang memamg baca smua post aku korg memang akan tahu aku ni oranag jenis macam mana suka apa tapi, larat ka hampa semua nak baca post aku semua.. haha, pahal aku loghat utara tetibe.. aku tak tahu lah kenapa orang sangat benci sangat tak puas hati sangat dan tersangat lah kan.. tapi, ape dan atas aku siasat balik semua pergaduhan yang terjadi boleh dikatakan ada syaitan yang ketiga tugasnya memutar belit cerita dan menapi apikan mangsa.. mangsa tu aku lah weh.. sian aku banyak orang tak puas hati aku manusia biasa lah weh..

(member2 aku masa sekolah menengah)


(ni pon kenangan wehh)


(ni pulak kenangan dan kedudukan dalam kelas) 


(gambar atas ni pulak semasa sekolah menengah tak satu kelas tetapi kami rapat)


(ni pula gambar kekawan saya semasa di uitm sweet memory)


= ini pulak kawan2 baru saya :)) =


(ini lagi gambarnya)

(ini campurannya)


that its for today just it i want to share with uolls.. so yang mana masih ada kawan hargailah kawan kawan anda.. dan tak lupa pula pada anda yang banyak musuh lupa kan jelah tak payah nak pikir sangat tak mati pon xde diorg weh.. hehe.. salam :))


0 comments:

Post a Comment