This Diary Writer!!

My photo
does not like publicity desperate, all stories are not related to the living and the dead, this blog is not only to expressions of faith to the enemy this blog as a place to tell the story of love and sorrow, life to be a visionary and successful and able to respond thanks to the parents.

I Love You!!

Monday, November 11, 2013

Hangout With Kedahan Friends !!

Assalamualaikum semua. harini nak cerita pasal dua hari lepas aku dan kengkawan melepas kan geram kuar setengah hari untuk mereleasekan tension sebelum final exam. sekarang kami dah tak istimewa lagi sebab sekarang kami dipandang sama dengan budak kos lain di kolej ni, tak tahu kenapa? kenape? weh kenapa? bhahaha. lantak lah tak heran janji semester ni semester last bagi aku. insyaAllah amin.

kami selalu plan kengkonon nak jejalan melaka pada awalnya tapi tak jadi sebab kawan aku ade yang still dapat eluan melalui cek tak macam aku direct through bank. so, tak jadi g melaka duit takde lagipon aku tak tahu nak bawa diorang g mana tempat yang tak guna duit kn. masalahnyer ade ke? erghh entah lah.

disebabkan selalu plan tak jadi kami amik risiko pergi tanpa plan, bhahahaha baru syok. kali ni betol-betol jafi pergi. lepas ni kami kena pergi mana-2 redah jer. memang seronok kuar macam orang takde arah tuju nak pergi mana pon boleh. yang pergi pulak sekepala sebab mai belah-2 utara ni. orang kampung aku tuh. hehe.

so kami sewa kereta sebab keta aku pulak buat hal batery kong pula. gerak dari pukul 11 a.m - 11p.m terbaik wokkkk. kami mula-2 pergi kajang singgah makan nasi ayam penyek di kedai Pecel Lele. lepas tu gerak ke jalan keramat singgah rumah abang kawan aku stay sebelah rumah yursy KRU dan lisa surihani. apak ah kereta ade lapan bijikk baq hanggg. haha. then, pada mula nak pergi ikea nak makan meatball then ade sorang ni bukak cite kata tak halal lah ape lah. kami semua ragu-2 so tak jadi lagi. then tanpa pikir apa-2 kami straight pergi Berjaya Times Square. memang heaven lah kan tapi bagi kawan aku jelah sebab diorang dok cari dresess. aku tak beli ape pon just gelang dan sehelai baju. lepas penat tawaf sebangunan times square tu dari bawah keatas dan kebawah so kami pon gerak pulang disebabkan sewa kereta setengah hari dan jam menunjukkan berpukul 11 malam kami pon gerak ke uptown jalan reko di bangi. tak beli pape pon just jenjalan sebab p awal sangat uptown pon belum ready. 

kami pon gerak pergi makan burger bakar abang burn di sungai ramal food junction nama dibei, haha. lepas makan gerak balik asrama yang mundur ni. semua balik buka bungkusan masing-2 try baju masing-2 then bersiap untuk beradu. fuhhh panjang cerita harian kami. boleh kerja warta hari metro tak? tapi aku tak nak jadi macam zubir si wanted tu. hehe. ok lah. daaaaaa.




                                         

0 comments:

Post a Comment